Wilt u ook op korte termijn goede zaken doen in de Golfregio?


Op dit moment is het Ramadan in de Golfregio; een tijd voor bezinning en voor een frisse start. Op een dag als vandaag waarop het consumentenvertrouwen in Nederland verder blijkt te zijn gedaald en de werkloosheid gestegen bent u wellicht ook toe aan een frisse start in een groeimarkt, ver weg van de crisisstemming in West Europa. U heeft al eens eerder gehoord van de vele projecten in de Golfregio? Maar vraagt u af hoe de vraag naar uw producten of diensten eruit ziet? Holland Gulf Chamber of Commerce helpt u hier graag bij! We brengen tegen lage kosten voor u in kaart welke marktpartijen voor u interessant zijn in landen als Saudi Arabiƫ, Koeweit, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten. Ook nemen we contact met de belangrijkste beslissers bij deze partijen op om uw propositie aan hen voor te leggen en feedback te verzamelen. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder aan hoge opstartkosten gebonden te zijn!

Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op via 020-8932568 of mail naar thomas@hgcoc.com